Kedves Barátaink,

Idén is lehetőség van a személyi jövedelemadó bevallásánál a Magyar Pax Romana egyesület működését is támogatni adójuk egy százalékának felajánlásával. Tavaly 102ezer Ft-ot ajánlottak fel így nekünk, amit ezúton is köszönünk.

Az egyesületi tagdíjak nem fedezik a működés alapköltségeit sem, ezért nagy szükségünk van az ily módon nyújtott támogatásokra is.

Az alapműködésen túl a következő időben előttünk áll több eddig forráshiány miatt elmaradt kötet kiadása, a jövő évi kongresszus megszervezése, a honlap további fejlesztése, egyes projektek továbbvitele. Rendszeresen támogatjuk a kongresszusunkon anyagilag rászorulók részvételét. Az eddig érkezett adományok is jelentősen segítették tevékenységünket, amit ezúton is köszönünk. Amennyiben ismer olyan magánszemélyeket, akik szívesen adnák adójuk 1 %-át egyesületünknek, kérjük, tájékoztassa őket e lehetőségről. Az is segítség, ha felhívják figyelmünket olyan cégekre, amelyeket megkeresve meg tudnánk nyerni esetleg tevékenységünk valamilyen szintű támogatására.

Megköszönjük, amennyiben ily módon is támogatja munkánkat.

Üdvözlettel,

Mikulás Domonkos
titkár

Az alábbi adatokat kell az adóbevallásához csatolnia, amennyiben támogatni szeretné a Magyar Pax Romana egyesületet adója 1%-ával:


 

Az adóm egy százalékát a következő szervezetnek ajánlom fel:

Magyar Pax Romana

Adószáma: 18044964-1-43



Milyen formában kell nyilatkozni?

A nyilatkozatot lezárt, normál postai borítékba kell helyezni; A nyilatkozatnak a borítékkal azonos méretű lapon kell lennie, de nem szükséges a formanyomtatvány. A borítékra rá kell írni az adózó személyi adatait: nevét, lakcímét, adóazonosító jelét. Ha nem önadózó, akkor alá is kell írnia a nevét a boríték leragasztásnál átnyúlóan.

 


titkarsag@magyarpaxromana.hu