Kedves Barátunk!
Tisztelettel meghívjuk
a Magyar Pax Romana 45. kongresszusára,
melyet 2003. április 23-26-ig tartunk
Szegeden a MTESZ székházában
(Kígyó utca 4.)


A kongresszus témája a hit és tudás kapcsolata a
Fides et ratio
enciklika kapcsán

 

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon lehet, amelyet a C&T Hungary Kft. címére kell elküldeni március 20-ig: 6722 Szeged Dáni János u. 7. Tel./fax: +36-62-548-485, Fax: +36-62-552-450 e-mail: congress@congresstravel.hu

Szállást és étkezést a kongresszus helyszínéhez 3 percre, a Hotel Royalban biztosítunk (Kölcsey F. u.1-3.). Amennyiben ez a szállás Önnek nem felel meg, a kongresszusi helyszíntől távolabbi szálláslehetőségek keresésében a C&T szívesen segítséget nyújt (tel: (36) 62 548-485). Lehetőség van április 26-ára is szállást foglalni ugyanezekkel a feltételekkel.

A kongresszusi költségekhez való hozzájárulásként a napi részvételi díj (24, 25 és 26-ára) 500 Ft.

A szállás és étkezés díjait a jelentkezési lap tartalmazza. A befizetendőkről a jelentkezés után a C&T Hungary Kft. csekket küld. A befizetést az ő számlájukra kell rendezni.


Támogatás

Korlátozott számban a Magyar Pax Romana tagjai részére támogatást tudunk biztosítani. Kérjük, hogy a támogatásra szóló igényt mihamarabb jelezni szíveskedjék a Magyar Pax Romana titkárságán.

Kérjük mindazon Magyar Pax Romana tagokat, akiknek lehetőségünk van többlet költséget vállalni, s ezzel segíteni tagtársaikat a kongresszuson való részvételre, jelezzék a Magyar Pax Romana titkárságán.

A mellékelt felhívás szerint lehetőség van a témához kapcsolódó esszével ösztöndíjra pályázni, mely ösztöndíj a kongresszuson való részvétel költségeinek fedezésére használható fel. A pályázó fiatalok életkora nem haladhatja meg a 35 évet. Amennyiben a pályázaton részt vesz, a jelentkezési lapon ezt kérjük, jelezze. Az esszé beküldésének határideje: április 11.

 

 

Mellékelten megküldjük a részletes programot.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Mikulás Domonkos
A MPR titkára