Kedves Barátunk!
Tisztelettel meghívjuk a Magyar Pax Romana 46. kongresszusára,
melyet 2004. április 14-17-ig tartunk
Kecskeméten az Aranyhomok Hotelben

 

A kongresszus témája:

A keresztény értelmiségi helye a társadalomban és az egyházakban

 

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon lehet, amelyet a következő címre kell elküldeni március 1-ig (beérkezés): Pax Romana Kongresszus (Mikulás Domonkos) 6001 Kecskemét, Pf. 313. fax: +36-76-506669 tel: +36-20-4240028, mprf@hcbc.hu

Szállást a Hotel Uno-ban és az Aranyhomok Hotelban (mindkettő Kecskemét főtere körül), étkezést az Aranyhomok Hotelban biztosítunk (Kossuth tér 3.). Lehetőség van a hotelekben április 17-ére is szállást foglalni ugyanezekkel a feltételekkel.

A kongresszusi költségekhez való hozzájárulásként a napi részvételi díj (15, 16 és 17-ére) 500 Ft. A szállás és étkezés díjait a jelentkezési lap tartalmazza. A befizetendőkről a jelentkezés után a hotel csekket küld. A befizetést az ő számlájukra kell rendezni. A megrendelt szolgáltatást költségmentesen április 5-ig lehet visszamondani.

Támogatás

Korlátozott számban a Magyar Pax Romana tagjai részére támogatást tudunk biztosítani. Kérjük, hogy a támogatásra szóló igényt mihamarabb jelezni szíveskedjék a Magyar Pax Romana titkárságán.

Diákok részére korlátozott számban olcsó, kevésbé komfortos kollégiumi elhelyezést tudunk biztosítani. Az erre vonatkozó kérést kérjük, csatolják a jelentkezéshez, hogy erről személyesen egyeztethessünk.

Kérünk mindazon Magyar Pax Romana tagokat, akiknek lehetőségünk van többlet költséget vállalni, s ezzel segíteni tagtársaikat a kongresszuson való részvételre, jelezzék a Magyar Pax Romana titkárságán.

A mellékelt felhívás szerint lehetőség van a témához kapcsolódó esszével ösztöndíjra pályázni, mely ösztöndíj a kongresszuson való részvétel költségeinek fedezésére használható fel. A pályázó diákok életkora nem haladhatja meg a 35 évet. Amennyiben a pályázaton részt vesz, a jelentkezési lapon ezt kérjük, jelezze. Az esszé beküldésének határideje: április 5.

Esetleges gyerekfelügyeletre vonatkozó igényüket kérjük, a jelentkezés beküldésével jelezzék, hogy azt az érintettekkel egyeztetve megszervezhessük.

 

 

Részletes program

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Mikulás Domonkos
A MPR titkára