Tematika, program
Felhívás fiataloknak, diákoknak
Jelentkezési lap
(letölthető word dokumentum)

Sajtóvisszhang

Kedves Barátunk!

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Pax Romana 48. kongresszusára,
melyet 2006. április 19-től április 22-ig tartunk
Budapesten a Műszaki Egyetem
A épületének földszinti nagy előadójában
( XI. Egry József u. 20-22.)

 

A kongresszus témája:

A hétköznapok misztikája

 

Jelentkezni a jelentkezési lapon lehet, amelyet a Magyar Pax Romana címére kell elküldeni március 28-ra (beérkezés): 1431 Budapest, Pf. 136., Fax: +36-20-4297979, e-mail: titkarsag@magyarpaxromana.hu. Esetleges érdeklődés: Melegh Erzsébetnél (06/30-490-94-44)

Szálláslehetőséget elsősorban két szállodában foglaltunk. A beérkezett felajánlások alapján Budapesten családoknál is tudunk szállást biztosítani. A kongresszus helyszíne jól megközelíthető a nagykörúti 4-es és 6-os villamossal.

A kongresszusi költségekhez való hozzájárulásként a napi részvételi díj (április 20-ra, 21-ére) 1000 Ft, MPR tagoknak 500 Ft, melyből kérésre kedvezményt adunk.

Az étkezés díjait a jelentkezési lap tartalmazza.

 

Támogatás:

A Magyar Pax Romana tagjai részére - korlátozott számban - támogatást tudunk biztosítani. Kérjük, hogy a támogatásra szóló igényt mihamarabb jelezni szíveskedjék a Magyar Pax Romana titkárságán.

Kérjük mindazon Magyar Pax Romana-tagokat, akiknek lehetőségük van többletköltséget vállalni, s ezzel segíteni tagtársaikat a kongresszuson való részvételben, jelezzék ezt a Magyar Pax Romana titkárságán.

A felhívás szerint ösztöndíjra lehet pályázni, a kongresszus témájához kapcsolódó esszével. Ez az ösztöndíj a részvételi költségek fedezésére használható fel. A pályázó fiatalok életkora nem haladhatja meg a 35 évet. A jelentkezési lapon kérjük, jelezze, ha részt vesz a pályázaton! Az esszé beküldésének határideje: 2005. március 28.


Üdvözlettel:

Mikulás Domonkos
titkár
Magyar Pax Romana

 


titkarsag@magyarpaxromana.hu