Jelentkezési lap (letölthető word formátum)

Felhívás fiataloknak, diákoknak

Program

 

Kedves Barátunk!

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Pax Romana 47. kongresszusára, melyet 2005. március 30-tól április 2-ig tartunk Győrött a Czuczor Gergely Bencés Gimnáziumban.

 

A kongresszus témája:

Fides et Ratio II.

Természettudományos tapasztalatok felől

 

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon lehet, amelyet a Magyar Pax Romana címére kell elküldeni február 28-ig (beérkezés): 1431 Budapest, Pf. 136., Fax: +36-20-4297979, e-mail: titkarsag@magyarpaxromana.hu.

Az előadások helyszíne a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium Díszterme lesz (9022 Győr, Széchenyi tér 8.).
Szállást a Hotel Klastromba (Győr, Zechmeister u. 1.) és a Hotel Konferenciába (Győr, Apor Vilmos püspök tere 3.), étkezést a Hotel Klastromba szervezünk.

Amennyiben ezen szállások Önnek nem felelnek meg, más szálláslehetőségek keresésében Solymosi Norbert szívesen segítséget nyújt (tel: (36) 30-9347069). Április 2-ára is foglalhat szállást ugyanezekkel a feltételekkel.
Elsősorban diákok számára a bencés diákotthonban olcsó hálózsákos diákszállást tudunk biztosítani.

A kongresszusi költségekhez való hozzájárulásként a napi részvételi díj (március 31-re, április 1-jére és 2-ára) 500 Ft.

A szállás és étkezés díjait a jelentkezési lap tartalmazza.

 

Támogatás:

A Magyar Pax Romana tagjai részére - korlátozott számban - támogatást tudunk biztosítani. Kérjük, hogy a támogatásra szóló igényt mihamarabb jelezni szíveskedjék a Magyar Pax Romana titkárságán.

Kérjük mindazon Magyar Pax Romana -tagokat, akiknek lehetőségük van többletköltséget vállalni, s ezzel segíteni tagtársaikat a kongresszuson való részvételben, jelezzék ezt a Magyar Pax Romana titkárságán.

A mellékelt felhívás szerint ösztöndíjra lehet pályázni, a kongresszus témájához kapcsolódó esszével. Ez az ösztöndíj a részvételi költségek fedezésére használható fel. A pályázó fiatalok életkora nem haladhatja meg a 35 évet. A jelentkezési lapon kérjük, jelezze, ha részt vesz a pályázaton! Az esszé beküldésének határideje: 2005. március 15.

A részletes programot mellékelten küldjük.

 

Üdvözlettel:

Solymosi Norbert
elnökségi tag
Magyar Pax Romana